Всяка жена обича да прекарва поне няколко часа на ден със себе си. Било то пред огледалото, гримирайки се или пред телевизора, гледайки любимото си шоу. Модерната жена води изключително напрегнат начин на живот, ежедневието е еднообразно и стресиращо, натоварено с проблеми от всякакво естество.
 
Тя е майка, съпруга, дъщеря, внучка, домакиня и агент на цял работен ден. Тя е грижовна, внимателна и интелигентна. Тя е тя и никой не може да промени това освен нея самата. Тя е активна, отстоява позициите си и е борбена. Ето така изглежда портретът на модерната жена. Не е лесно да си такава в 21 век. Именно затова се нуждаем от хубав релакс след здравата работа по всички фронтове – вкъщи, на работа, по магазините и т.н.
 
Ние от сп. Пудриера ще ви предложим няколко начина, чрез които да поглезите тялото си. Защото то го заслужава!
 
Снимка на цветяСложете купа с изсушени цветя с дъх на цитруси близо до леглото. Портокаловият цвят съдържа етерично масло, което е познато като един от най-старите афродизиаци. Друг вариант е да напръскате любимата си възглавничка с цитрусов парфюм. Разбира се, ако сте почитател на тези аромати.
 
След като се настаните в затоплената вана например, покрийте очите си с маска за сън или просто намалете осветлението като оставите няколко свещички да светят нежно. Можете също да си запалите ароматизирани пръчици за максимален релакс. Така ще притъпите едно сетиво, но ще активизирате други. Съсредоточете се изцяло върху благоприятното действие на топлата вода върху тялото ви.
 
Забравете за стряскащите аларми рано сутрин. Вместо да изкарвате извън релси тялото си още от сутринта го накарайте да се събуди щастливо. Настройте телефона си да ви събужда с приятна мелодия, с песен, която ви зарежда или свързвате с хубав спомен. Събудете се с усмивка.
 
През лятото изстудявайте лосиона за тяло в хладилника. След това го нанесете по цялото тяло. Усещането е уникално.
 
Ако тази вечер сте сама и ще вечеряте сама прескочете полуфабрикатите и Макдоналдс. Поглезете се с първокласна храна. Устройте се малък пир. Вашето тяло ще го оцени.
 
Всеки ден сменяйте парфюма си и местата, където се пръскаш. Обонянието ни лесно се нагажда към един и същи аромат.
 
Снимка на кафеНаправете си уютно местенце вкъщи. Място за релакс. Пухкави възглавници, плюшени животинчета, успокояващи цветове и светлината ще допринесат за благоразположението ви.
 
Купете си висококачествено смляно кафе и започвайте сутрините с него. Всички вкусове след него ще усещате силно и ще им се наслаждавате. А може би ще откриете и нови.
 
Преди да заспите слушайте релаксираща музика. Това ще подобри качеството и количеството на съня ви. На сутринта кожата ви ще изглежда ослепително.