Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
Оживените Водолеи през тази седмица ще са изпълнени с повече спокойствие от обичайно. За любовта това означава, че няма да се стремите към нови полета и нива, а просто ще бъдете доволни с това, което имате. Ако имате връзка, ще преживеете хубав период с партньора си. Необвързаните сега ще са по-малко припряни в търсенето на голямата любов.

Работа и пари
През тази седмица ще бъдете отклонени от работа и нещата ще се променят. Може би ще дойде нов колега или задачите ще бъдат преструктурирани. Всичко това ще ви извади от концентрация и ще ви остави по-малко време за работа. Въпреки това не бъдете недоволни от постиженията си в края на седмицата. Ако влезете директно в нови взаимоотношения, ще свършите голяма част от работата.

Кондиция и самочувствие
Е, бавно се връща желанието за движение? Тогава не протакайте дълго. От опит знаете, че надигащата се радост към спорта съвсем бързо може да се изпари. Човек трябва постоянно да надхитрява ленивеца в себе си и да бъде в крайна сметка по-бърз. Ако успеете, ще влезете отново в спортна крачка.