Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Това, което ви предлагат сега Венера, Марс и Слънцето е доста вълнуващо. Дори и връзките, които са станали рутинни сега ще станат доста пенливи. Необвързаните ще се превърнат в истински майстори на флирта. Преди всичко в петък е подходящ ден да излезете на пистата. Осмелете се да направите първата крачка, защото Луната в Лъв ще ви помогне в успешното преживяване.

Работа и пари
Креативността ви е завидна, но все пак трябва да се концентрирате върху рутинните задачи. В момента Меркурий не е оставил много излишък за експерименти. Ако е необходимо да работите извънредно, ще трябва да го преглътнете, но ще си струва! По отношение на финансовите въпроси непременно трябва да се вслушате в интуицията си, тя ще ви даде правилния отговор.

Кондиция и самочувствие
Постоянно в действие и винаги в добро настроение – човек спокойно може да вземе пример от вас. Разбира се, много от вашите приятели вече преживяват есенната депресия. Ето защо е добре, ако сте наоколо, защото ще въздействате на околните балансиращо и в същото време вдъхновяващо. В случай, че искате да свалите 1-2 килограма, сега е подходяща намаляващата фаза на Луната.