Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Ако не чакате само голямата любов, а и своята сродна душа, бихте могли да се радвате в края на седмицата. Венера и Нептун ще направят една изгодна връзка, която е насочена към вашата душевност. При това акцентът ще бъде насочен по-малко към красивите шепоти в леглото. Следователно дръжте очите си отворени! И преди всичко: оставете душата ви да бъде докосната и се отворете към останалите.

Работа и пари
Нищо особено не се случва на звездното небе за Водолеите. Работата би трябвало да протича безпроблемно – най-много да се появи малко скука. Но вашият зодиакален знак е имунизиран срещу нея: винаги ви хрумва нещо, с което да направите ежедневието си цветно. А ако не се случи, предприемете няколко приятни неща за вечерта. За какво са коледните базари?

Кондиция и самочувствие
Нивото на вашата жизненост е доста задоволително и обещаващо успех. Ако сте си поставили по-високи цели, нищо няма да застане на пътя на това ваше намерение. Останете в играта! Продължавайте да развивате кондицията и способностите си. Това ще ви помогне в борбата със зимния студ. Може би ще успеете да включите и семейството.