Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Космическите влияния са разположени за удоволствия и наслади. Ако сте необвързани, тогава едно парти ще следва друго, а огнената Луна в Лъв в петък ще изпълни своята част. Двойките също е гарантирано, че няма да скучаят, защото ще има един куп събития, които бихте могли да посетите заедно. Дори да останете с партньора си вкъщи, ще ви хрумнат доста занимания.

Работа и пари
Ще постигнете всичко, което искате, въпреки че Меркурий е разположен критично. Ще бъдете най-успешни, ако действате систематично и се задоволявате с частичните успехи. Главното е посоката да е вярна. Венера ще ви помогне във финансово отношение, защото благодарение на нея ще имате правилен усет за промоции и бихте могли да прецените кои покупки си струват и от кои ще е по-добре да се откажете.

Кондиция и самочувствие
Всичко е в зелената област: благодарение на Марс и Слънцето се чувствате в страхотна форма и сте добре. Ако разпределяте на половина интелигентно своята енергия, ще я запазите за дълго. Пазете се от прекаляване, независимо дали при спорт, хранене или консумация на деликатеси. Под влиянието на Юпитер всичко излишно ще ви вреди и ще намалява жизнеността ви.