Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Звездите имат добра и лоша новина за вас. Добрата е, че през тази седмица ще може да изживеете типичната за Везните дипломатичност. Лошата обаче е, че ще трябва да я приложите, защото любовните звезди са разположени малко на криво. Ще трябва да говорите с ангелски глас, за да запазите доброто настроение на вашето съкровище. Необвързаните, които си търсят партньор е възможно да направят груба грешка и тогава ще трябва да успокояват ситуацията.

Работа и пари
Вече сте в предколедно настроение? Не се отдавайте прекалено рано на мързела или греяното вино – Меркурий е подготвил още няколко сложни задачи за вас. Те ще се появят през тази седмица напълно непредвидимо. Тогава трябва да бъдете гъвкави и вероятно ще се наложи да импровизирате. Но това го умеете!

Кондиция и самочувствие
Една малка хрема няма да ви събори на колене през тази седмица. Причината е в добронамерения Марс, който ще ви зарежда преди всичко с добро настроение и сила, за да се борите с упоритите грипни вируси. Все пак няма да ви навреди, ако хапнете няколко витамина и няма нужда да стискате ръка с всеки срещнат.