Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
В любовта сега има малка криза, което се дължи не на последно място на това, че сте в лошо настроение. За съжаление с настроението си ще унищожите еротичния блясък, който може би ще се появи у съкровището ви по време на вечеря. Опитайте се да се разведрите. Необвързаните не трябва да отлагат. Ако чувствате, че някоя любовна среща ще ви дойде прекалено, просто я откажете!

Работа и пари
В работата сега се чувствате така, сякаш юздите ви се изплъзват от ръцете или някой ще ви ги вземе. Това означава да останете в играта и да не заставате на задния ред. Напротив – излезте стратегично напред. Не трябва да бъдете като хленчещо дете! Търсете подкрепа, привличайте съюзници!

Кондиция и самочувствие
По отношение на здравето и фитнеса ще се вслушвате напълно в интуицията си и ще се грижите малко за плановете. Предимството на това е, че интуицията ви винаги може да ви подскаже кога нещо е достатъчно – това обаче ще подкопае дългосрочната ви фитнес стратегия. Ако забележите, че в крайна сметка лежите повече на дивана, трябва да се стегнете и да започнете да се движите повече.