Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Венера ви дава страхотно излъчване, което ще ви донесе погледи на възхита. Ако през тази седмица искате да създадете контакти, ще трябва все пак да направите първата крачка. Това сега ще ви се отдава с лекота, защото резонансът е много позитивен. В една постоянна връзка новите ритуали ще бъдат приемани добре, ще внесат нов импулс и ще се погрижат в същото време за приятното чувство на сигурност.

Работа и пари
Представите ви не винаги съвпадат с тези на вашите колеги. Дори началникът ви има различно виждане. Така, че е по-добре да изживеете някъде другаде своята креативна страна и в работата да се концентрирате върху това, което е на дневен ред. След две седмици отново всичко ще изглежда по-добре. По отношение на финансите всичко ще върви страхотно, не се очаква недостиг.

Кондиция и самочувствие
Кривата на вашата кондиция е в горната област, но въпреки това не трябва да практикувате спортове с високи постижения. Слънцето ще ви дава доста енергия, но Марс ще бъде пестелив към вас. Сега е време за един курс витамини, за да се предпазите от грипната вълна. Яжте много плодове и пресни зеленчуци или си правете сокове. Освен това пийте много минерална вода и неподсладени чайове!