Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Изисква се внимание! С Плутон в опозиция на Луната в началото на седмицата е възможно да се промъкнат неблагоприятни настроения в любовното щастие. Може би вашето съкровище ще се почувства притиснато от вас или пък вие притиснати в ъгъла от него. При всички положения ще е нужен сериозен разговор. Необвързаните трябва да внимават да не станат зависими от обекта на тяхното сърце.

Работа и пари
През тази седмица оставете всичко в работата да се случва лежерно. Малко неща си струват ядовете, а и предстоящите коледни празници хвърлят своята сянка. Така е възможно да отидете с колегите си да пийнете малко греяно вино. Това е нещо, което е точно за вас, а и освен това ще подсили чувството за екипност.

Кондиция и самочувствие
Така или иначе сте планирали да използвате спортната си жилка повече? Тогава се оглеждайте за съответните предновогодишни предложения във фитнеса или в залите за групови занимания. Звездите са разположени благоприятно. И най-добре започнете веднага. Ще видите колко бързо ще имате полза. И не само по отношение на евентуалните сланинки, но и на настроението.