Седмичен хороскоп
02.05.2016 - 08.05.2016 г.


Любов и приятели
Със Слънцето във вашия зодиакален знак едва ли нещо може да се обърка в любовта – блестите и ще бъдете осветявани. Тъй като и Луната сега съдейства, мъжкият и женският принцип ще бъдат балансирани. Това означава, че вие и партньорът ви ще се гледате на едно ниво. Наслаждавайте се! Необвързаните ще бъдат приемани на сериозно веднага от човек, с когото се срещнат.

Работа и пари
В работата през тези дни ще излезе на преден план бутарът във вас. Ще ви бъде трудно да се подчините, ще искате да знаете всичко точно и ще поставяте под въпрос указанията. Сега е от голямо значение какъв тон и каква стратегия ще държите и следвате. Ако сте дипломатични, бихте могли да използвате констелацията, за да внесете промени.

Кондиция и самочувствие
През тази седмица това, което ще ви изтощава в спорта ще бъде вашият импулс. Не е особено приятно, но за сметка на това е ефективно. Ще развиете правилната амбиция и ще искате не само да покриете спортната програма, но и да направите нещо като цяло за слабата си линия. Използвайте надигащите се във вас сили и действайте по проекта за бански фигурата си.