Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Сега не е нужно много, за да стигнете до контакт с интересни кандидати. Венера повишава вашето излъчване и ви прави същевременно по-смели при подхода си към противоположния пол. Ако сте сериозно обвързани, тогава ще се радвате на страстно-интензивни дни – преди всичко четвъртък и петък ще трябва да резервирате за своето съкровище. Какво ще кажете за една вечеря на свещи?

Работа и пари
Професионално Юпитер ще продължи да ви помага, преди всичко под формата на щастливи обстоятелства и готови на съдействие колеги. Така бързо ще приключвате и бихте могли да се концентрирате напълно върху своите свободни вечери. А те за вас са свещени, защото сега личният ви живот е поставен на преден план. Така кариерата ще трябва да почака още малко. И по-добре, защото в момента няма изгледи за голям успех, също и финансов.

Кондиция и самочувствие
Чувствате се просто страхотно и сте пълни с енергия. Това се дължи на Марс, който заедно с Юпитер ви кара да бъдете във форма и ви настройва еуфорично. Ако се придържате в граници и не прекалявате със спорта, ще бъдете по-жизнени, от колкото ако изразходвате много енергия. Плуването е идеалното средство да запазите формата си и в същото време да разпуснете.