Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
Една връзка Венера-Уран може да ви доведе (преди всичко в края на седмицата) до преживяването на голяма чувственост. Ако сте обвързани, придържайте се към своите или на партньора ви желания. Сега ще знаете много точно как бихте могли да се изкачите към напълно чувствени измерения. Необвързаните ще изпитват желание без притеснение. Дали ще излезе нещо сериозно от това, за вас не е от първостепенно значение.

Работа и пари
На работното си място сте по-скоро замечтани и затова няма да бъдете много наясно със задачите, които изискват счетоводна точност. По-добре ще ви се отдават креативните процеси, при които бързо ще достигате до страхотни резултати. Опитайте се, до колкото е възможно, да настроите работното си ежедневие към тези влияния на звездите.

Кондиция и самочувствие
През тази седмица Марс за вас ще бъде по-слаб и така ще се увеличи рискът да хванете грип или друго вирусно заболяване. Затова не се претоварвайте и внимавайте повече от обикновено за това да избягвате огнищата на зараза. Към това спада и по-честото миене на ръцете.