Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Меркурий ще създаде един малък проблем с комуникацията, който бързо може да развали настроението. За да избегнете това, не трябва да мерите всяка дума. Иначе космическото влияние е изключително подходящо за забавления, независимо дали сами, с партньора или приятели. Главното е да намерите баланс към често стресиращото в момента ежедневие.

Работа и пари
Сега кипите просто така от идеи, с които да подобрите много аспекти около работното ви място. За съжаление обаче това не е на дневен ред, особено защото планетата на комуникацията и успеха е разположена толкова неблагоприятно, че предложенията ви за подобрение бързо отиват в кривото гърло на някого. По-добре е, ако изчакате по-добър период, в който да предложите обновяване. Финансово също трябва да внимавате, дори когато Марс ви дава известни сили в този сектор.

Кондиция и самочувствие
В момента малко ви липсва усещането за правилно разчитане на сигналите от собственото ви тяло и това се дължи на факта, че нямате достатъчно време за себе си. Дайте си един уелнес ден с всичко, което спада към това и без никакви ангажименти. Това ще ви се отрази не само като кратка отпуска, но и ще бъде балсам за душата. Оптимални биха били вторник или събота.