Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Скорпионите ще получат висока топка тази седмица по отношение на любовта. Особено в средата на седмица Юпитер ще помага на щастието ви. Но трябва да внимавате, ако мечтаният партньор пресече пътя ви, да не бъркате еротиката и радостта в спалнята с любов. Иначе няколко седмици по-късно ще има сълзи. И все пак: наслаждавайте се!

Работа и пари
През тази седмица имате всъщност съвсем различни неща в главата си от любимата работа. Това носи опасността със себе си да оставите задачите да изостанат и да оставите някои важни проекти да минат покрай ушите ви. Изисква се минимално ниво на организация и отдаденост, за да запазите всичко свързано с работата в нормален ход.

Кондиция и самочувствие
Звездите през тази седмица подсилват вашата типична за Скорпиона склонност да се обсебвате от теми, които ви вълнуват. Било то специална здравословна диета или нов вид спорт, който ви обещава чудотворно въздействие: вие правите твърде много и изисквате също от вашите любими достатъчно търпение. Запазете спокойствие – това трябва да бъде вашето мото.