Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Това, което ви предлагат сега Венера, Марс и Слънцето е доста вълнуващо. Тази седмица изглежда доста оскъдна що се касае до любовта. В момента се чувствате много по-добре сами, от колкото в компания. Вторник и сряда Луната е в приятелския Рак – през тези два дни ще имате най-добра връзка с останалите. В случай, че планирате среща, този период е най-подходящ. В неделя Луната в Дева ще се погрижи за хармония и съветва да си направите приятно похапване.

Работа и пари
Въпреки, че имате съвсем добри изгледи за успех, стресът и напрежението биха могли да ги унищожат много бързо. Меркурий е ретрограден и най-важният приоритет в работата ви е задълбочеността. Сега се пресмята прецизността вместо бързината. Добрите идеи освен това ще се реализират трудно в момента. По-добре ги запишете на един лист и се концентрирайте по-скоро върху планирането, като оставите проектите си да починат още три седмици. Финансово положението изглежда по-скоро скромно.

Кондиция и самочувствие
Марс се грижи за безпокойство, което ви къса нервите. Това няма да се промени, но бихте могли да подобрите начина, по който се справяте! Правило номер едно: не кипвайте от никого. Правило номер две: всяка втора вечер след работа просто релаксирайте! Правило номер три: маловажните събития или задачи търпят отказ или просто ги отложете за следващата седмица.