Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Меркурий причинява проблеми с разбирателството и няма да направи непременно лесно съществуването ви с другите хора. Ще се чувствате сега много бързо неразбрани и ще бъдете склонни да се цупите. По-добре би било, ако говорите директно и свободно. Следващите дни като цяло ще се чувствате най-добре с Телци, Везни и други определени от Венера хора.

Работа и пари
В работата също е важна ясната комуникация, иначе в момента работният процес може да не е много гладък. При това не трябва да се срамувате да говорите за проблемите, особено ако са доста трудни. В крайна сметка началниците и колегите ви ще погледнат с добро око на това, че сте загрижени. По отношение на парите трябва да се въздържате.

Кондиция и самочувствие
През тази седмица Марс ще ви дава много енергия, ето защо би имало смисъл, ако изкарате на сцената заниманията, които изискват усилие. Ремонт, обслужване на колата, час при стоматолог. Не са непременно любимите ви занимания, но ако сега ги оставите зад гърба си, ще имате повече време за релакс. Вторник и сряда Луната в Рак ще се погрижи за домашната атмосфера – идеално време за прекарване със семейството.