Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
Дори като Раци да сте склонни към сантименталност и често да сте много чувствителни, сега благодарение на звездите ще ви бъде по-лесно от обикновено да се владеете и да не трупате всичко в себе си. Това ще стабилизира през тази седмица връзката ви и ще улесни необвързаните в търсене на партньор. Защото често първият изстрел не е сполучлив, а сега ще успеете да се отърсите от едно разочарование. Останете в играта.

Работа и пари
През тази седмица ще покажете голяма воля в работата и също необичайна амбиция. Това разбира се ще ви даде много енергия, за да ръководите всички задачи и да развиете чувство на отговорност. Все пак има малко опасност да действате прекалено концентрирано и да действате по-малко колегиално с колегите си.

Кондиция и самочувствие
В спорта сега ще намирате перфектния баланс към всички задачи, които имате в ежедневието. Преди всичко, ако седмицата ви е пълна със срещи, уговорки и контакт с хора, ще се наслаждавате на времето сами по време на тичане, плуване или във фитнеса. Затова не позволявайте никой да съкращава времето ви за тренировки.