Седмичен хороскоп
02.05.2016 - 08.05.2016 г.


Любов и приятели
От вторник самочувствието ви ще преживее съответния подем, когато Луната премине в знака на Овен. Сега ще действате много по-спонтанно и затова бихте могли да използвате по-добре своите любовни възможности. Необвързаните биха могли да надушат добри възможности за флирт, като не става въпрос само за любов за една нощ! Обвързаните Раци ще дадат на връзката си свеж импулс.

Работа и пари
И в работата бихте могли да използвате добре своите сили, защото Марс ще подсилва вашата самоувереност. По-скоро спокойните Раци не трябва да тропат с юмрук по масата, но ще дават по-малко от обикновено. Ако ви предстоят разговори за заплатата или интервю, тогава не трябва да отлагате дълго уговорката. По-добре изяснете конкретните цели!

Кондиция и самочувствие
В момента имате много други области за работа и спортът и фитнесът не са на първо място. Всичко е наред, докато не се превърне в навик. Помислете за това, че не трябва да сте само сега във форма, а като цяло да подсилите имунната си система. Тогава ще бъдете въоръжени и за по-тежки седмици.