Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Дали необвързаните през тази седмица ще бъдат покорители на сърца или (само) на легло, решение ще вземе малко киселият Марс и от части вие с поведението си. Разбира се вие сте в търсене на перфектната партия. Но дали ще я намерите, ако скачате от едно легло в друго, е под въпрос. Дайте малко време на човека срещу вас, а също и на себе си!

Работа и пари
Искате да стартирате нов проект и сте пламенно запалени. Много добре. Звездите все пак предупреждават да внимавате при цялото това въодушевление да не пропуснете детайлното планиране. Ще ви помогне, ако пресмятате нещата многократно. Ако също искате да обърнете внимание на дребните детайли в работата, в петък е възможно Юпитер да ви дойде на помощ.

Кондиция и самочувствие
Тъмно, студено и влажно: вътре във вас все пак не изглежда по този начин, а навън, пред вратата. Въоръжете се срещу това, като запалите домашното осветление и свещи, взимате много витамини и побутнете нивата на ендорфина нагоре, като се раздадете в спорта. С такива предпазни мерки, зимата може да носи топлина.