Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Като типичен Овен, вие обичате предизвикателствата. Това е хубаво, защото през тази седмица Уран е приготвил за вас нещо специално: така наречената импотентност по отношение на любовните афери. Във връзките ще има малко криза, самотните сърца просто няма да се намират. От това трябва да се научите на самодисциплина и търпение. Изобщо не е лесно нещо и е по-скоро авантюра за Овена от друг вид...

Работа и пари
Професионално сте на път да ударите джакпота? Тази седмица нищо няма да е чудно, защото точно в понеделник Меркурий ще бъде на страната на обичащите риска. Това обаче не е задължително да се отнася до нещо финансово. Може би има шанс за създаване на нови важни бизнес контакти. Наострете си ушите, дръжте очите си отворени и използвайте дипломатични пътища!

Кондиция и самочувствие
В края на седмицата след няколко активни дни в спортно отношение може да се забележи известна липса на желание. Вместо да се предавате на мързела, противодействайте. Иначе ви грози период на меланхолия. Следователно излизайте на свежия зимен въздух, мятайте се на уредите във фитнеса и дайте тласък на кръвообръщението си с посещение на сауна.