Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Слънцето във Везни събужда желанието ви да сте сред хора, но съществуването с другите се очертава трудно поради влиянието на Меркурий – възможни са недоразумения. Във връзката ще бъде подобно. И тук трябва да се придържате към ясна комуникация. Най-добрите дни за флирт за необвързаните са четвъртък и петък, защото тогава Луната в Лъв ще предизвика силно пращене.

Работа и пари
В никакъв случай не трябва да импровизирате или да се предавате на вашия боен дух. Сега няма да върви толкова бързо, колкото ви се иска. Необходима е огромна доза търпение. Освен това трябва да постигнете единодушие с колегите си, вместо да се втурвате сами напред. Шефът ви също ще гледа с удовлетворение, ако се интегрирате в екипа. Финансово правете разумни сметки.

Кондиция и самочувствие
Изразходвайте неизчерпаемата си енергия със спорт. Това е най-добрият начин да постигнете вътрешно равновесие и същевременно да направите нещо за фигурата си. Четвъртък/петък са дните, в които ще достигнете връх в кондицията си, което е подходящо и за натоварващи дейности като например разчистване на килера. Емоционално сте добре и имате отлични изгледи.