Седмичен хороскоп
17.08.2015 - 23.08.2015 г.


Любов и приятели
Силни енергии и страсти ще определят вашата любовна седмица. Това ще доведе до това да боравите по-добре, както с положителните, така и с негативните събития. Разполагате с голяма душевна енергия. Така спокойно може да говорите за проблемите във връзката. А необвързаните трябва да покажат смелост да заговорят с мечтания партньор. В най-добрия случай ще успеете, а в най-лошия ще станете по-самоуверени.

Работа и пари
Имате късмет: звездите под формата на един секстил на Юпитер обещават период на материален и социален успех. Знаете много добре, че това го постигате, когато сте в центъра на събитията. Сега вашата популярност може да ви донесе конкретни финансови блага или най-малкото да отстрани някой камък по пътя към доброто състояние на сметката ви.

Кондиция и самочувствие
Ако през тази седмица сте активни в спортно отношение, това ще се отрази особено ясно на фигурата и вашето излъчване като цяло. Сигурно няма да покажете плочки на корема, но някой спира ли ви да работите за тях? И освен това: бързо ще изградите мускулна маса. А това ще зарадва вашето лъвско сърце!