Седмичен хороскоп
02.05.2016 - 08.05.2016 г.


Любов и приятели
През тази седмица Лъвовете ще бъдат нерешителни и непостоянни. Понякога няма да искате изобщо да се отделяте от своя любим, а в даден момент отново ще копнеете за лична свобода и време за себе си. Трябва да ви е ясно, че партньорът ви не би могъл да изпълни всички тези желания наведнъж. Необвързаните Лъвове сега ще страдат от затруднения при взимане на решения.

Работа и пари
Един тригон на Сатурн може да ви помогне в работата да попаднете на отдавна желана и по-добра позиция. Естественият ви авторитет сега ще бъде подсилен и ще разполагате с изключително добър организационен талант. Гонете целите си енергично и уверено. Със страхотното излъчване, което имате, ще постигнете целта си на половина!

Кондиция и самочувствие
Спортните ви амбиции са в граници, но ви е важно да получите известно състояние на кондиция. Трябва да планирате съответно и седмицата. Високи постижения не са необходими, но се изисква постоянство. Независимо дали ще правите гимнастика вкъщи или ще ходите на фитнес в определени дни, няма значение. Действайте според своите собствени желания.