Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
Обичащият семейството Лъв през тази седмица ще се превърне в истински романтик, когато Луната се премести във Везни. В случай, че имате сериозна връзка, сега е времето да се изкачите на друго ниво. Имате ли желание за дете? Необвързаните сега ще могат да вземат по-лесно решение за една връзка – страховете от обвързване ще намалеят. Ще държите целта ясно пред погледа си.

Работа и пари
През тази седмица ще бъдете честни, отворени и окуражаващи колегите си, ще отблъсквате несправедливостите. Ще ви се отдава да се намесвате и да помагате без да възниква недоразумение, защото отсрещната страна ще вижда благородните ви цели. През тези дни бихте могли да създадете важни бизнес контакти.

Кондиция и самочувствие
Тази седмица няма да бъде шега за вас. Това обаче няма да засегне спорта за съжаление, а зависимостта ви от търсене на удоволствия и прекаляване. Ако първоначално сте имали идеи за диети, сега те ще отидат в нищото, а вие ще се отдадете със страст на алкохола и никотина. Няма проблем това да се случи за един ден, но не и за по-дълго.