Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Необвързаните сега бързо ще намерят връзка, защото Меркурий ще ви улеснява в подхода към другите. Освен това Венера повишава вашето излъчване и така ще привличате без да поемате инициатива. За двойките важи същото – и във връзка бихте могли да направите интересни познанства. За усамотяване са подходящи четвъртък/петък.

Работа и пари
Идеално време за важни разговори, защото сега Меркурий посредничи между вас и хората отсреща. Все пак условието е да се изразявате ясно, иначе заплашват недоразумения. Внимавайте за детайлите, преди всичко когато има писмени споразумения и слушайте много внимателно опонента си. Същото важи и за финансите: спонтанните покупки трябва да бъдат отказани сега.

Кондиция и самочувствие
Благодарение на позитивното влияние на Марс и Слънцето, вие сте във форма и добро настроение. Все пак не трябва да си позволявате много, иначе бързо ще стигнете края на силите си. Това означава да се придържате към здравословна среда и междувременно да си осигурите един уютен ден за разпускане. Това, което е много важно като цяло: подсилете имунната си система с много свеж въздух и преди всичко с обилно количество витамини.