Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Венера е в квадратура със Слънцето ви и това разположение не вещае голямо любовно щастие, но все пак няма да ви бъде трудно да намирате компромиси. При условие, че не превключите на инат! По-добре е да бъдете толерантни и да се доверите на това, че времената отново ще станат по-добри – най-късно от 23 октомври!

Работа и пари
Професионално няма да върви толкова зле, но все нещо ще застава на пътя на големия успех. Бихте предпочели да използвате ума си по различен начин, може би с нов учебен материал, някоя усъвършенствана компютърна програма или трудна задача. Направете го спокойно, но първо трябва да сте свършили задълженията си. Дръжте под око любимите пари и оставете кредитните си карти вкъщи.

Кондиция и самочувствие
С вашата кондиция е по същия начин като в работата: по-скоро обикновено. Ще губите бързо желание дори за любимите си занимания. Разходките през деня биха били в помощ, дори изобщо да не ви влече навън. Ако все пак успеете да преодолеете самите себе си и да се раздвижите малко на свеж въздух, ще се почувствате веднага много по-бодри.