Седмичен хороскоп
02.05.2016 - 08.05.2016 г.


Любов и приятели
От уикенда Луната в Телец ще подсилва вашата потребност за сигурност, стабилност и постоянство. Това ще даде на всички обвързани Деви тласък в правилната посока. Ще се грижите отново повече за партньора. Необвързаните в момента ще влагат повече значение на финансовото положение. Ще търсите връзка, в която и двамата партньори ще са равноправни.

Работа и пари
В работата си ще бъдете истинска Дева – ще се стремите да правите всичко правилно и да избягвате грешките. След това ще се появи скуката и няма да имате желание за работа. Погледнете в себе си – възможно ли е да сте претоварени и да сте давали прекалено много в последните седмици? Тогава трябва да вземете на сериозно предупредителните сигнали и да планирате междинна отпуска.

Кондиция и самочувствие
В центъра на вашите спортни намерения сега е по-добре да присъстват спокоствието и топлината, отколкото изграждането на мускули. Внимавайте преди спорт да сте винаги добре загрели и не забравяйте да се разтегнете след това. Посещението на сауна или няколко часа в парната баня също са препоръчителни.