Седмичен хороскоп
08.12.2014 - 14.12.2014 г.


Любов и приятели
Дали през тази седмица необвързаните Деви ще срещнат своя мечтан партньор, зависи мъничко от това до каква степен държите на своите собствени желание или ще отворите интуицията си. Дори и Нептун да ви помага малко, активната работа от ваша страна е нещо, което се изисква. Същото важи и за Девите, които са във връзка: само, когато знаете какво искате, ще имате успех с вашето съкровище!

Работа и пари
И ако Плутон не зачертае професионалните ви планове! Бъдете нащрек, ако на работното място се стигне до борби за надмощие. Особено в случай, че коледното парти премине ужасно, по-добре се отдръпнете. При прекалено много намеса в събитията има опасност да разкриете страни от себе си, които при неблагоприятен момент могат да бъдат интерпретирани като недостатък.

Кондиция и самочувствие
Дори да има толкова много през тази седмица, бъдете радостни, че звездите ви дават малки здравословни паузи за почивка. Живейте изцяло по ваш вкус. Независимо дали при тренировки във фитнеса, разходка или на дивана. Главното сега е да намерите вътрешен баланс и да действате в мир със себе си.