Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
В началото на седмицата Луната ще засили вашата типична за Девите страна. Това означава, че едва ли ще може да разчитате на горещи авантюри и любовни часове. В хода на седмицата ще бъдете малко по-дръзки. Необвързаните трябва да излизат през уикенда или да се уговорят за любовна среща. За обвързаните Деви седмицата няма да бъде пълна с много събития.

Работа и пари
Сега ще преживеете приятна работна седмица, през която ще вършите задълженията си грижовно и съзнателно. Ще държите по-малко на фокус амбициозните си професионални цели и ще се концентрирате конкретно върху належащите. По този начин в работата ще постигнете онзи ход, който ще ви донесе удоволствие и сили.

Кондиция и самочувствие
И през тази седмица спортът няма да бъде любима за вас тема. Като Дева го правите много повече, защото „трябва”. Знаете, че здравето ви е ценно. Но точно тази дисциплинираност ще ви липсва, преди всичко в края на седмицата. По-добре ще бъде още в понеделник да изпълните спортните си задължения и така ще имате една свободна седмица пред себе си.