Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Доста сте придирчиви, което в момента прави доста трудно започването на приятни флиртове. Някак никой не ви допада на сто процента, а ако ви допадне, то вече е обвързан. Хм! Ще помогне само едно. Изчакайте и междувременно се наслаждавайте на живота със своите приятели. Това ще се получи и без подкрепата на звездните констелации. Грабвайте телефона!

Работа и пари
В работата ви върви отлично, дори душевно да не сте отдадени напълно. Мотивацията на Слънцето е тази, която ви прави въпреки това непобедими в съществените неща и така бихте могли да натрупате точки пред шефа си. Също и финансово изглежда добре. В случай, че искате да договорите по-висока заплата или свобода при взимане на решенията, тази седмица е изключително подходяща. Преди всичко сряда.

Кондиция и самочувствие
Дори да не сте го забелязали: в момента заради Марс по-често сте доста напрегнати, което може да доведе до досадно главоболие или нервно безпокойство. Това означава да редуцирате до минимум стреса и вместо това да правите по-често нещо за душата. Посещение на минерален басейн, уютна вечер с книга или готвене заедно с най-добрата приятелка или приятел биха били идеални за събиране на нови сили.