Седмичен хороскоп
13.10.2014 - 19.10.2014 г.


Любов и приятели
Не оставяйте нищо неизяснено, иначе Меркурий ще създава неприятни недоразумения. Също не трябва да интерпретирате думите повече от това, което значат реално. В случай на съмнение винаги помага един открит разговор! Важното е, че въпреки всичко настроението ще е страхотно, което се дължи предимно на балансиращото Слънце във Везни и на страхотната констелация на Венера.

Работа и пари
Непременно трябва да внимавате комуникацията да бъде ясна и точна, и по-добре казвайте нещо два пъти, от колкото един, но да не е достатъчен. Иначе в работата заплашват хаос и лошо настроение сред колегите. Ако имате креативни задачи, тогава имате почти гаранция за успех, че работата ви ще се получи добре. В момента трябва да държите парите си малко по-добре.

Кондиция и самочувствие
Сега движението е особено важно за вас и то не само, за да запазите физическата си форма. Срещу продължителната умора заради промените във времето, това е добър начин да раздвижите кръвообръщението. Разходките или посещението на басейн ще бъдат с най-добро въздействие. Нужната за това енергия идва от Марс и ако имате желание за още повече спорт, той ще ви зарежда с още повече сили.