Седмичен хороскоп
18.04.2016 - 24.04.2016 г.


Любов и приятели
Любовта сега ще бъде определяна от авантюристичния ви дух. Това може да се изрази в две посоки. Може би ще искате да откриете нови сфери на удоволствието заедно със съкровището си и фантазията ви няма да познава никакви граници. Възможно е обаче да имате желание да поемете по странични пътища – планирайте ги предварително! Необвързаните трябва да се вслушват преди всичко в интуицията си и да спирате, когато тя ви каже да престанете – дори да сте големи любители на риска.

Работа и пари
Добрите ви и изразителни риторични способности ще достигнат през тази седмица нови върхове, когато Меркурий ви вземе под крилото си в работата. Перфектно е за преговори или важни бизнес срещи. Също и интервютата за работа са под добри звезди. Действайте!

Кондиция и самочувствие
Сега сте много отворени за новото. Това може да ви доведе в състоянието да откриете нови пътища в спортната област. Те биха могли да бъдат и от духовно естество. Пробвайте да изчистите ума си чрез медитация, техники за разпускане или йога и да контролирате безпокойството.