Седмичен хороскоп
16.02.2015 - 22.02.2015 г.


Любов и приятели
Ако в началото на седмицата в любовта върви малко неравно, не се притеснявайте – благодарение на идващата лунна констелация всички конфликти ще бъдат решени в средата на седмицата и ще може да преживеете отново хармония и единство с партньора. Ако все още търсите голямата любов, трябва да се отворите и по време на разговорите да държите очите си отворени за истинския партньор.

Работа и пари
Предприемачески погледнато през тази седмица ще имате много щастлива ръка. Ще развиете амбиция и ще искате да покажете всичко, на което сте способни. За съжаление работата и финансите ви не вървят по същия начин. Дори и в професията да напредвате, банковата ви сметка малко изостава. Като начало е по-добре да се откажете от заслужения шопинг тур.

Кондиция и самочувствие
Напълно нетипично за Близнаците през тази седмица ще бъдете малко замечтани и ще живеете във вашия собствен свят. Приятелите ви може да приемат това състояние като меланхолично и ще се опитат да ви разведрят с различни занимания. Просто им обяснете, какво се случва с вас и ги помолете за малко време и спокойствие. Така всичко ще бъде наред.