eXTReMe Tracker
  Регистрирайте се Търсене Въпроси/Отговори Потребители Вход  

Напишете отговор Честит 8-ми Март :)))))))))
Честит 8-ми Март :)))))))))
sweet_kiss
Жена и половина
Жена и половина

Отговорете с цитат
Искам да поздравя всички женски създания тук, като им пожелая много здраве, щастие, повече мнения big grin и повече посещаемост на най-приятното женско местенце.За майките, това е най-прекрасния ден, защото малките дечиша им подаряват картички, които са нескопосано, но толкова сладко оцветени. Smilingss а големите дечица като мен >>> be mine! Мисля, че това е и празник на форума, защото по-голямата част, а и по-активната е от жени.Приятно прекарване!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на sweet_kissИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла
Witch
Жена и половина
Жена и половина

Местожителство: София/Враца
Отговорете с цитат
Е, честит празник дами!
Желая ви да сте все по-красиви, все по-усмихнати, все по-женствени, все по-себе си и всички най-най-хубаво lachen

Мисля, че тази дата трябв да се определи като рпазник на форума, защото както каза Маги не само, че по-голямата част от форума са жени, а смело твърдя, че 99% от форума е женски lachen

Желая ви приятно искарване на празника, много цветя и приятни емоции lachen
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на WitchИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер
sobieski_sex_f
Горещо маце
Горещо маце

Местожителство: gr. elin pelin
Отговорете с цитат
4estit praznik na vsi4ki jeni.pojelavam vi da ste vse taka seksi i da ne zabravqme da pokazvame 4e jenata e nai-prekrasnoto suzdanie.i neka to4no v tozi den da ne zabravqme da me4taem za6toto vsi4ko priklio4va togava kogato spre6 da opitva6 da go postigne6!!! i neka si priznaem 4e devizut na vsqka jena e ZA MEN VURHUT,ZA DRUGITE-DRUGOTO! e priqtno iskarvane na praznika:)

Отракана мадама
Отракана мадама

Отговорете с цитат
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, мили и сладки дами mylove Бъдете здрави, усмихнати, лъчезарни, всеотдайни, много щастливи и обичани Heart fill with love

Местожителство: София
Отговорете с цитат
Честит празник и от мен миличкиlachen Нека усмивките никога не слизат от лицата ви и да сте цяла година все така добри,забавни и изпълнени с топли чувства.Весело изкарване на празника Heart fill with love

Горещо маце
Горещо маце

Отговорете с цитат
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ! mylove ПОЖЕЛАВАМ на всички ви, много, много, най-най, всичко, всичко, всичко.....
Нека това бъде един прекрасен ден за всички ви, нека ви накарат да се почувствате желани, обичани, love together истински жени, и нека тогава, когато ви е най-хубаво, когато сте най-щастливи, когато всичко ви е най-най, нека това усещане е истинско и продължи вечно (осми март, да се превърне в целогодишен/многогодишен празник) lol wink !!!!
Приятен и спорен ден на всички ви! Kiss of love

...Хуморът е едно от важните и сигурни средства за поправяне на различните човешки недостатъци...
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на bubaИзпратете лично съобщение
Kelly
Горещо маце
Горещо маце

Отговорете с цитат
Честит празник на всички rufzeichen Желая ви, да бъдете винаги обичани и уважавани, да имате повече и повече мигове изпълнени с веселие и усмивки. И нека щастието ви съпътства всеки ден Kiss of love

Горещо маце

Местожителство: Sofia
Отговорете с цитат
Честит празник, Момичета!!! Нека бъдем здрави, весели, щастливи и все така приказливи big grin
Желая на всички незабравимо изживяване на празника довечера...искренно се надявам , че мъжете ни ще ни накарат да се почувстаме желани, обичани и уважавани wink
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на zeilaИзпратете лично съобщение
m_ioveva
Горещо маце
Горещо маце

Местожителство: Sofia
Отговорете с цитат
ЧЕСТИТ 8 МАРТ И ОТ МЕН!
НЕКА ДА БЪДЕМ ОБИЧАНИ,ЖЕЛАНИ,ЩАСТЛИВИ И КРАСИВИ КАТО ДНЕС
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на m_iovevaИзпратете лично съобщениеICQ Номер
cveti
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: В прегръдките на моя мъж
Отговорете с цитат
Честит празник на най- милите създания, които познавам!!!!!! Дами на всички ни пожелавам да останем така нежни и лъчезарни, запленяващи и атрактивни, каквито сме били и досега!
И съм съгласна, че днешния ден трябва да бъде обявен за празник на дамите от " Пудриера" ( нищо, че тук всеки ден е празник big grin )! На всички пращам Kiss of love и ви желая приятно празнуване!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на cvetiИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла
Elektra
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: там
Отговорете с цитат
От толкова много и толкова хубави пожелания не мога да ви напиша нищо друго освен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ. mylove
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на ElektraИзпратете лично съобщение
lubopitko
Жена и половина
Жена и половина

Местожителство: Варна-София
Отговорете с цитат
Честит осми март! mylove
Весело изкарване на празника! Kiss of love

http://gorata.net/f.php?f=Antonia12
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на lubopitkoИзпратете лично съобщениеICQ Номер
slados4e
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: там,където я има любовта
Отговорете с цитат
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ И ОТ МЕН rufzeichen Heart fill with love ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА mylove my Heart fire up for you

Жена и половина

Отговорете с цитат
Честит празник и от мен мили дами lachen
Аз все пак си го приемам като ден на майката но няма лошо да си намерим още един повод да се повеселим нали? lachen
Да сте живи и здрави !

Мис Пудриера 2006

Отговорете с цитат
Я тези които са празнували да споделят как са изкарали?lachen

Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: В прегръдките на моя мъж
Отговорете с цитат
Аз започнах с празнуването от обяд. С няколко момичета ходихме на обяд след училище в една от най- скъпите механи в града и се направихме на баш баровки big grin Вечерта ходихме на купон организиран от момчетата( цяла вечер ни изпълняваха прищевките). Отначало ми беше много весело, но към 11 съм заспала в една от стаите. Бях адски уморена! Прибрах се към 1.30 и 6 станах за училище. Сега се чувствам ужасно заспала Saddie Купоните са хубаво нещо, но през седмицата ми действат нездравословно wink
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на cvetiИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла
Witch
Жена и половина
Жена и половина

Местожителство: София/Враца
Отговорете с цитат
Аз празнувах с "Тютюн" и портокалов сок ... не беше особено забавно lachen
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на WitchИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер
Evi
Горещо маце
Горещо маце

Отговорете с цитат
Честит 8ми март,макар и със закъснение lachen Пожелавам на всички сбъднати мечти и щастливи моменти всеки ден,а не само на празника rufzeichen
Аз заведох приятеля ми на ресторант,а после бяхме на кино,гледахме "Розовата пантера" big grin Наистина много забавен филм!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на EviИзпратете лично съобщение

Честит 8-ми Март :)))))))))
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 1 от 1  

Напишете отговор  

Прочитайки, каквото и да било на настоящата страница, вие се съгласявате с правилата на форума и правилата за ползване на съдържание от списание Пудриера. Powered by phpBB © phpBB Group, Design by phpBBStyles.com | Styles Database.