Искам да поздравя всички женски създания тук, като им пожелая много здраве, щастие, повече мнения и повече посещаемост на най-приятното женско местенце.За майките, това е най-прекрасния ден, защото малките дечиша им подаряват картички, които са нескопосано, но толкова сладко оцветени. а големите дечица като мен >>> Мисля, че това е и празник на форума, защото по-голямата част, а и по-активната е от жени.Приятно прекарване!
Е, честит празник дами!
Желая ви да сте все по-красиви, все по-усмихнати, все по-женствени, все по-себе си и всички най-най-хубаво
Мисля, че тази дата трябв да се определи като рпазник на форума, защото както каза Маги не само, че по-голямата част от форума са жени, а смело твърдя, че 99% от форума е женски
Желая ви приятно искарване на празника, много цветя и приятни емоции
4estit praznik na vsi4ki jeni.pojelavam vi da ste vse taka seksi i da ne zabravqme da pokazvame 4e jenata e nai-prekrasnoto suzdanie.i neka to4no v tozi den da ne zabravqme da me4taem za6toto vsi4ko priklio4va togava kogato spre6 da opitva6 da go postigne6!!! i neka si priznaem 4e devizut na vsqka jena e ZA MEN VURHUT,ZA DRUGITE-DRUGOTO! e priqtno iskarvane na praznika:)
_________________ всичко започва за да свърши и да остави спомена за това, което никога няма да се върне
Честит празник и от мен милички Нека усмивките никога не слизат от лицата ви и да сте цяла година все така добри,забавни и изпълнени с топли чувства.Весело изкарване на празника
_________________ Where rhythm is life and life is rhythm...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ! ПОЖЕЛАВАМ на всички ви, много, много, най-най, всичко, всичко, всичко.....
Нека това бъде един прекрасен ден за всички ви, нека ви накарат да се почувствате желани, обичани, истински жени, и нека тогава, когато ви е най-хубаво, когато сте най-щастливи, когато всичко ви е най-най, нека това усещане е истинско и продължи вечно (осми март, да се превърне в целогодишен/многогодишен празник) !!!!
Приятен и спорен ден на всички ви!
_________________ ...Хуморът е едно от важните и сигурни средства за поправяне на различните човешки недостатъци...
Честит празник на всички Желая ви, да бъдете винаги обичани и уважавани, да имате повече и повече мигове изпълнени с веселие и усмивки. И нека щастието ви съпътства всеки ден
Честит празник, Момичета!!! Нека бъдем здрави, весели, щастливи и все така приказливи
Желая на всички незабравимо изживяване на празника довечера...искренно се надявам , че мъжете ни ще ни накарат да се почувстаме желани, обичани и уважавани
Честит празник на най- милите създания, които познавам!!!!!! Дами на всички ни пожелавам да останем така нежни и лъчезарни, запленяващи и атрактивни, каквито сме били и досега!
И съм съгласна, че днешния ден трябва да бъде обявен за празник на дамите от " Пудриера" ( нищо, че тук всеки ден е празник )! На всички пращам и ви желая приятно празнуване!
Честит празник и от мен мили дами
Аз все пак си го приемам като ден на майката но няма лошо да си намерим още един повод да се повеселим нали?
Да сте живи и здрави !
Аз започнах с празнуването от обяд. С няколко момичета ходихме на обяд след училище в една от най- скъпите механи в града и се направихме на баш баровки Вечерта ходихме на купон организиран от момчетата( цяла вечер ни изпълняваха прищевките). Отначало ми беше много весело, но към 11 съм заспала в една от стаите. Бях адски уморена! Прибрах се към 1.30 и 6 станах за училище. Сега се чувствам ужасно заспала Купоните са хубаво нещо, но през седмицата ми действат нездравословно
Честит 8ми март,макар и със закъснение Пожелавам на всички сбъднати мечти и щастливи моменти всеки ден,а не само на празника
Аз заведох приятеля ми на ресторант,а после бяхме на кино,гледахме "Розовата пантера" Наистина много забавен филм!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1