Здр. на всички искам да ви попитам с какъв епилатор си обезкосмявате тялото? Имам предвид маркаа и доволни ли сте от нея?? Защото аз мисля да си зема,но немога да избера марка ... ?
В момента имам един меко казано ОТВРАТИТЕЛЕН епилатор, който ми беше подарък за бала, но пак действа. Епилирам се на 3, 4 дена, понеже растат на порцийки, но усещам, че е на много ниско ниво (самият факт, че е Panasonic е достатъчно красноречив).
Аз искам да си зема епилатор,но съм раздвоена между два епилаторчета .... единия е този :http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037452 , а другия е този :http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037620 ... Това са най-новите епилатори и мисля да си зема един от тях,понежа си мисля,че са безболезнени( за интимните части) ааа вие какво ще кажете? ???
Мдааааа, amina е права. Моят съвет е да използваш някой от двата епилатора (и двата са страхотни, който и да избереш няма да сбъркаш ) за всички други зони на тялото, а за интимните зони да отидеш на бразилска кола маска. За мене това е най-добрият метод, понеже става бързо и болката пак се търпи - хората са професионалисти, а притеснението се преодолява още от 1-я път
_________________ Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.
Моят е на Philips Satinelle Ice и определено си заслужава парите. Доста добре е направен комплекта а замразаващата представка наистина облекчава болката. Харесва ми и това че има бръснеща глава.
Здравейте. От известно време съм се зарибила да си купувам епилатори с мисълта че като се епилирам после няма да се пипам поне 3 седмици, обаче като обходих форумите и гледам че нещо не било така, повечето се епилират на 4-5- дена, почва да ми се вижда безмислено, то и с бръснача на толкоз. Как да е. Въпроса ми е, че разглеждайки епилаторите гледам, че има и такива с приставки за лице, някой пробвал ли е, дали няма да взема да се обезобразя,я???
Здравейте. От известно време съм се зарибила да си купувам епилатори с мисълта че като се епилирам после няма да се пипам поне 3 седмици, обаче като обходих форумите и гледам че нещо не било така, повечето се епилират на 4-5- дена, почва да ми се вижда безмислено, то и с бръснача на толкоз. Как да е. Въпроса ми е, че разглеждайки епилаторите гледам, че има и такива с приставки за лице, някой пробвал ли е, дали няма да взема да се обезобразя,я???
Аз лично се епилирам средно 2 пъти през 3, 4 дена, защото не всички косми растат по равно и понякога има такива, които трябва да отстраниш след основното епилиране. Като оставим това настрана си стоя гладка около 14 до 18 дена без да се притеснявам от нищо, но все пак, при всеки си е идентично.
А относно приставката за лице, аз нямам такава, но не виждам защо да се притесняваш, след като хората са я пригодили специално за тази зона.
Съвета ми е да дадеш малко парички отгоре, но да си купиш качествен епилатор за да нямаш грижи и проблеми после дълго.
За мене най-добрия епилатор в момента е Philips с охлаждаща приставка. Пробвай
_________________ Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.
Някой да има на Elekom? Между другото аз преди няколко дни си взех такъв. Моят се развали наскоро и нямах избор, трябваше да си купя веднага. А в моето градче няма голям избор на епилатори и си взех такъв- докъдето издържи Иначе за сега е супер - в комплекта има бръснеща глава /още не съм пробвала как действа/, торбичка за епилатора /розова/, четчица, гъбичка против подкожни косъмчета. По-малко ме боли с него. Доволна съм за сега!
за тяло не съм го ползвала , но за краката мисля че става даже съм много доволна откъм марки моя е браун мисля ще всички вършат работа , но ти препоръчвам с дискове , а не пинсети защото с пинсетите по боли , а и ако си свикнал да си ги махаш през седмица дисковете напълно те остройват
Аз имам същия.От около една седмица ми е,но за сега поне съм доволна. Само дето за това време два пъти вече се минах с него.Поне не ме боли,което е изненадващо като се има предвид,че досега се бръснех.Иначе за да не отварям нова тема ако може да ви попитам нещо тук...Та след като се епилирам целите ми крака стават червени.Вече цяла седмица си ходя така. Първия път се мазах с едно бебешко олио на Нивеа,а вчера с един лосион,който уж е против възпаления и най-различни зачервявания с алое,но нищо.Червенината все си стои и вече не знам какво да правя.Ако някоя от вас има идея,казвайте моля.Ще ви бъда много благодарна,че това изобщо не се търпи вече.
_________________ Човек има по две уши и една уста - да слуша повече,а да говори по-малко!
И аз имам същия, много съм доволна от него! луничкатааа и на мен понякога ми се случва да са ми червени краката по няклко дни. Пробвай като ги сложиш под студена течаща вода и после ги намажи с нещо което да ги успокои, ама внимавай все пак да не настинеш. При мен действа.
Моят сыщо е на Браун.Доволна сым .От 2 години го ползвам и не е отказвал.Но не знаеч че с тези с дисковете по малко боли.Можеби друг пыт като си купувам ще гледам да е такыв.
И аз имам същия, много съм доволна от него! луничкатааа и на мен понякога ми се случва да са ми червени краката по няклко дни. Пробвай като ги сложиш под студена течаща вода и после ги намажи с нещо което да ги успокои, ама внимавай все пак да не настинеш. При мен действа.
Благодаря ти много мила.Следващия път ще го пробвам!
_________________ Човек има по две уши и една уста - да слуша повече,а да говори по-малко!
В момента имам един меко казано ОТВРАТИТЕЛЕН епилатор, който ми беше подарък за бала, но пак действа. Епилирам се на 3, 4 дена, понеже растат на порцийки, но усещам, че е на много ниско ниво (самият факт, че е Panasonic е достатъчно красноречив).
Този епилатор, който мацката е показала го имам. Приятелят ми ми го купи, с охладители е, приставка за скубане, приставка за бръснене, 2 охладителя, малка чантичка тип куфарче където си го слагаш , а освен това побира и много други женски дрънкулки. Ако имаш тази възможност препоръчвам ти го, но много е важно какъв цвят ще избереш. Моят приятл ми каза, че когато го е избирал е имало лилав, розов и син. Избери лилавия, той има всички екстри, а до колкото знам розовият е нямал дори втората приставка за специални части.
Лелелелел това недей да го правиш
Тогава порите са отворени и абсолютно нищо не трябва да им се прави. Опасно е! Може ден два да са ти червени краката, но това с вода веднага след епилация е нещо доста вредно. Даже,ако си ходила на козметик самата козметичка ще ти каже, че можеш да се миеш, къпеш на следващия ден, а не веднага след това.
Веднъж моята козметичка беше заминала за нанякъде и реших да отида при друга, защото имах нужда от кола маска и то на триъгълника. Когато отидох ми направиха коламаска не от пълнител, а с някаква коламаска в желязна кутиика ( не мога да се сетя как се казваше ) където с едно ножче бърка вътре и те маже. Представи си колко жени беше измазала преди мене и колко след мене с една и съща коламаска и едно и също ножче, ужас! А да ти кажа и аз не знам защо съм позволила тогава........ Прибрах се в нас и реших да се измия с вода, няма да забравя тоя случай, колко ме болеше и щипеше, направо не знаех къде се намирам. Обадих се на моята козметичка, тя ми каза какво да си взема от аптеката. Мазах се 4 дни като 2 дни си бях в нас с пола и без гащи. След това кожата ми отдолу се обели ....... беше някакв ужас. За краката е различно, исках просто да споделя тази случка тук, но все пак и там трябва да се внимава, защото това си е обработвана кожа след епилация и си е опасно.
научих се да си правя коламаска сама. Изкъпвам се, правя си коламаската, на следващия ден пак се изкъпвам, ако е останало нещо лепкаво по мен и се минавам с епилатора за по-ефективна глаткост. Супер е
Ch0c0lateS Аз винаги така си правя и нямам никакъв проблем. Естествено говорим за студена вода! Защото от топлата боли зверски, студеното затваря порите. А и не виждам нищо опасно.....
Ами не знам, мила Dilety ... и козметичката, и майка ми са казвали, че не е хубаво, но щом винаги така правиш, значи може наистина да не е толкова опасно.
Изприщва ли ти се кожата после след студената вода?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 2