Здравейте момичета,отдавна се занимавам с нокти но само с декорация и някакви опити за ноктопластика без гел! Искам да попитам професионалистките някой знае ли от къде и на каква цена мога да се сдобия с такава машинка за печене и гела който се слага за да се изпече??? Ще бъда много благодарна ако някой ми каже къде има и колко $ е Благодаря предварително.
И понеже нямам възможност постоянно да следя форума ако някой има възможност и желание нека пише в skype: mi6oka_bg
_________________ Който се цепи от колектива...Колектива му го нацепва колективно!
Влзе в сайта на Стар нейлс, като се регистрираш всички продукти излизат с цена.
Там има каталог на всички продукти - гелове, акрили, машинки, както и други дреболии за маникюр, педикюр и ноктопластика
сичко точно само че пак не намерих само тая машина
има я в комплект с сички работи за 500 лв и кой гел се използва за ноктопластика UV гел Акригел или акрил? Много съм на Ви с тия работи ;(
bubbka
ползвайте бутон edit
_________________ Който се цепи от колектива...Колектива му го нацепва колективно!
Като влезеш на сайта -->
Начало > Ноктопластика > UV гел >
UV уредба с 4 лампи Автоматичен таймер до 2 мин. или
Уредба за втвърдяване 1 лампа или
Уредба за втвърдяване МИНИ
това са за печене
кой гел се използва за ноктопластика UV гел Акригел или акрил?
Много извинявай, ама ти не знаеш с кой гел се работи - как смяташ въобще да работиш
Как смяташ да правиш ноктпластики, като незнаеш кои и какви са необходимите материали
Да, и аз не съм знаела, но съм разпитвала професионалистки
Както и да е....
Зависи вида на ноктопластиката се работи с различен материал - дали е с гел или акрил. За акрила мисля че не ти трябва печка (не съм сигурна, не работя с такова нещо).
Щом не се занимаваш професионално, не смятам че ти трябват от скъпите продукти - в смисъл за печката, можеш да минеш с тая с 1 лампа. Аз имам такава.
За тая мини лампа от фирмата ми казаха че била за педикюр
незнам какво се пече на педикюра, явно хората и там си удължават ноктите
Но най-добре е тая с 1 лампа http://www.starnailsbg.com/articles.php?ArticleGroupID=97 на тая стр. по-надолу е
от маникюристката ми разбрах, че в момента имало много изгодна оферта за UV лампа, връщаш старата и получаваш нова за 1 евро или си я купуваш за 60лв. нещо такова беше ако ви интересува мога да я поразпитам
В знак на солидарност към работещите маникюристки, които са принудени поради финансовата криза да свалят цените на предлаганите от тях услуги, искаме да Ви уведомим, че ние от "Арт Нокти", като вносител на инструменти и материали за маникюр, педикюр, ноктопластика и декорации пускаме своите стоки с намаление* до -30%. Надяваме се с това намаление да помогнем на работещите в сферата на маникюра, които са в затруднение и спада в цените ни да им е от полза за предлаганите от тях услуги.
* Намалението не е ангажирано с покупки над определена стойност.
Аз продавам машина-лампа за изпичане , използвана 5 пъти ( и няколко гела,четка,топ лак за изпичане към нея те са подарък по простата причина че без лампа няма да ми трябват)
36W е лампата (4 крушки) с таймер
за .... я продавам ако имате интерес пишете ми е-майл моля.....
Това на лични съобщения да се уточнява
Това не е сайт за малки обяви
здравейте
искам само да изясня някои неща на elеktra,които изглежда не са и ясни
акрил никога не се пече, той изсъхва ,докато направиш следващия нокът -за броени минути
когато работиш с по - скъпи продути, по принцип са по - качествени и по -лесно и бързо се справяш с процедурата, и тъй като вече има доста добри продукти на пазара няма смисъл някой да се учи на по - трудното, има изравняващи и изглаждащи се гелове например
и за лампата- понякога някои я използват за педикюр при счупени или деформирани нокти, аз лично съм го павила, особено през зимата е много удобно да печеш лака в UV лампа, вместо клиента да седи 1 час да чака да му изсъхне лака, за да не го скачка в обувките с лампата седи 30 минути и е перфктно изсъхнал след това
и сега излязоха нови лампи за изпичане, с които ако в UV лампата печеш 3 мин, в тях са ти необходими само 10 секунди, дават има гаранция 7 години интензивна работа, като не им се сменя абсолутно нищо, няма лампи за смяна, цената им е 380 лв LED лампа
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1