Момичета,от днес гледам един нов сериал-"One Tree Hill" .Видях,че има 3 сезона и определено останах доволна,защото още 1вия епизод ме заинтригува.
Знаете ли нещо за него?Ако може да ми дадете малко инфо...
Аз също съм слушала само за този филм ама който и да ми гоеори за него все хубави работи ми казва!Даже казаха че бил по хубав от О.С. е то Кварталът на богатите стана голяма сапунка особенно втори сезон а иначе за казват също че е подобен на О.С. пак се разправя за такива младежи ала бала...така ли е наистина?
За момента най-любим ми е "Анатомията на Грей" страхотен филм. Преди гледах и "Жената в огледалото" ама напоследък ми стана адски изнервяш
да наистина "Жената в огледалото" се развива много тъпо(въпреки,че го гледам )лошото е,че не ми харесва как се развиват събитията по-натам малко тъпо Аз го гледах,въпреки,че сега пак го гледам
Някой знае ли нещо за нови серий на Lost?
Любимият ми сериал е "Приятели" няма по-велик сериал от него мога да го глеам постоянно. "Изгубени" също ми хареса много и "Всички обичат Реймънд". Сапунките са ми досадни преди няколко години следих за няколко месеца "Дързост и Красота", обаче страшно ми дотегна и вече не го понасям.
Забравих да кажа, че ОБОЖАВАМ "Сексът и градът". Търся му всичките сезони със субтитри, но... засега имам само последния. Ако някой може да ми даде за всичките сезони със суб, ще съм му безкрайно благодарна.
Само субтитри може да свалиш от http://unacs.bg .Ама най-добре пусни поръчка в някой сайт-data,freebol... .Те са готини и ще го качат,аз така си получих 1 филмче .
Миси, Стаси. Но никой няма всичките сезони. Иначе наскоро гледах, но не помня по коя програма, че ще повтарят всички сезони и епизоди от "Сексът и градът", някой ако е гледал реклатама и се сеща по коя ТВ програма - да каже. Много ще съм му блг
По foxlife започнаха да дават "Сексът и градът",ма не знам дали са от първите серии,а и по Нова все още го дават май беше петък или събота не съм сигурна в кой от дните и кой сезон
За мен най,най,най страхотните сериалите са One tree hill-страшен е!Обожавам го и мисля,чее много по-добър от О.С.(Някой знае ли кога ще е готов 4-ти сезон,живо ме интересува) Много си падам и по LOST,обаче вече изгледах и втори сезон и доста ще почакам за 3-ти маи,но мисля да гледам сериите и по БТВ.Сексът и градът също ми е сред фаворитите.
Miii kato po-malka gledah mnogo seriali i ne stavah ot tv-to,no sega za syjalenie ne se zadyrjam mnogo vkyshti i nqmam vreme.No sega ima edin serial koito gledam..Mislq che se kazvashe ''Kyde si tatko'' po BTV go davat.
Напоследък стоя главно на писито и на ТВ-то гледам единствено "жената в огледалото"-тъпичък но пък отпускащ сериал.пък и преди като го даваха не можех да го гледам и ся ми се гледа.иначе това е единственото което гледам от близо 2месеца.
Аз съм се побъркала по PRISON BREAK!!! Невероятен филм, а актьора WENTHWORTH MILLER ако ми падне какво съм му намислила...
хахах Bibince и аз съм се побъркала по този сериал..нечовешки е...а на Майкъл и аз много неща му мисля Сега почна втория сезон и всяка седмица съм на пост за новата серия.Няма по-добър сериал от този..
_________________ Where rhythm is life and life is rhythm...
Напоследък стоя главно на писито и на ТВ-то гледам единствено "жената в огледалото"-тъпичък но пък отпускащ сериал.пък и преди като го даваха не можех да го гледам и ся ми се гледа.иначе това е единственото което гледам от близо 2месеца.
и аз така.е от време на време поглеждам и дързост и красота де
'LOST' e истината Обожавам го този филм...много се радвам,че по НТВ отнова го дават,макар и първи сезон (гледам го за трети път),но въпреки това ми е супер интересен!!! Януари месец излиза трети сезон ,който ще бъде пуснат по AXN(научих някои неща,които ще станат в него и ще става още по-интересно и заплетено)
Хайде спирам да досаждам....
_________________ I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone
All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind
Same old song, just a drop of water in an endless sea.....
ЧАК Януари ужас и ко ще правим до тогава,аз май бях чула че септември ще излезе,а иначе и аз гледам 1-я сезон за 3 път и после ще дават и втория сезон пак на Нова,а ти sweet smile подосаждай още малко и кажи клюките за третия сезон че много ме заинтригува
ЧАК Януари ужас и ко ще правим до тогава,аз май бях чула че септември ще излезе,а иначе и аз гледам 1-я сезон за 3 път и после ще дават и втория сезон пак на Нова,а ти sweet smile подосаждай още малко и кажи клюките за третия сезон че много ме заинтригува
Това са нещата,които научих за предстоящия трети сезон:
Името на лъжливия Хенри е Томас Редзински.
В ретроспекцията на Кейт ще видим два нови персонажа Амелия и Карл.
Крис Шепард е баща и на Клеър.
Кейт избира Сойър.
В ретроспекцията на Клеър ще видим два нови персонажа Майк и Джан.
Роуз умира от рак.
Джин - вече ще говори на английски.
Саид успява да спаси Сойър и Кейт но не и Джак.
Ще има ретроспекция на Даниел.
Фамилията на Либи е Уинчестър.
Мъжът на Либи е загинал при инцидента на дока където Хърли е бил.
Лок е отговорен за смърта на бащата на Шанън.
Ще видим отново Шанън в ретроспекция на някой от персонажите.
Карън Де Грот и др.Марвин се намират във Flame Station.
Flame Station частично е под водата.
п.п. М/У научих и много интересни неща за митичните числа - 4 8 15 16 23 42
п.п. М/У научих и много интересни неща за митичните числа - 4 8 15 16 23 42
Еееееееее мила,разказвай де ако има и нещо друго казвай,а между другото от къде научаваш тази информация
Виждам,че и ти много си падаш по ИзГуБеНи Научих тези неща в един форум,на който попаднах случайно-има още мноOoго интересни неща там,давам ти линк,за да можеш да го разгледаш! LOST мания
Аз също гледам сериали.Харесват ми най-вече "От местопрестъплението-Маями","Безследно изчезнали","Лас Вегас" много ми харесваше,но напоследък не го дават.
_________________ КОГАТО СЕ ИЗКАЧВАШ КЬМ ВЬРХОВЕТЕ НА ЩАСТИЕТО,НЕ БЬДИ ЖЕСТОК С ОКОЛНИТЕ,ЗАЩОТО ЩЕ ГИ СРЕЩНЕШ НА ВРЬЩАНЕ!!!!!!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 4 от 13