eXTReMe Tracker
  Регистрирайте се Търсене Въпроси/Отговори Потребители Вход  

Напишете отговор СЕРИАЛИ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Следваща
NoBaBy
Мис Пудриера 2006

Местожителство: София
Отговорете с цитат
нещо не мога да го открия,но съм пуснала рикуест да ми го намерятlachen

Жена и половина
Жена и половина

Отговорете с цитат
Момичета,от днес гледам един нов сериал-"One Tree Hill" .Видях,че има 3 сезона и определено останах доволна,защото още 1вия епизод ме заинтригува.
Знаете ли нещо за него?Ако може да ми дадете малко инфо... lachen

Addicted to HoUsE!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на StasitoИзпратете лично съобщение
mi6elka
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: Някъде там...
Отговорете с цитат
Аз също съм слушала само за този филм ама който и да ми гоеори за него все хубави работи ми казва!Даже казаха че бил по хубав от О.С. е то Кварталът на богатите стана голяма сапунка особенно втори сезонlachen а иначе за казват също че е подобен на О.С. пак се разправя за такива младежи ала бала...така ли е наистина?
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на mi6elkaИзпратете лично съобщение
МИМЕТО
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
JOJO написа:
За момента най-любим ми е "Анатомията на Грей" страхотен филм.hot over you Преди гледах и "Жената в огледалото" ама напоследък ми стана адски изнервяш evil

да наистина "Жената в огледалото" се развива много тъпо(въпреки,че го гледам oops )лошото е,че не ми харесва как се развиват събитията по-натам малко тъпо weinen Аз го гледах,въпреки,че сега пак го гледам Karlson
Някой знае ли нещо за нови серий на Lost?
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на МИМЕТОИзпратете лично съобщение
roxsito
Малко момиче
Малко момиче

Местожителство: Сандански
Отговорете с цитат
Аз гледам:"Тя и Той","Приятели","Малкълм","Изгубени", и мн.други
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на roxsitoИзпратете лично съобщение
snejolina
Жена и половина
Жена и половина

Отговорете с цитат
Любимият ми сериал е "Приятели" няма по-велик сериал от него lol мога да го глеам постоянно. "Изгубени" също ми хареса много и "Всички обичат Реймънд". Сапунките са ми досадни преди няколко години следих за няколко месеца "Дързост и Красота", обаче страшно ми дотегна и вече не го понасям.

Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на snejolinaИзпратете лично съобщение
.:!Alien!:.
Малко момиче
Малко момиче

Отговорете с цитат
Любимите ми сериали са "Анатомията на Грей", "Кварталът на богатите" и "Приятели".

Жена и половина

Отговорете с цитат
zvezden_zaio написа:
Забравих да кажа, че ОБОЖАВАМ "Сексът и градът". Търся му всичките сезони със субтитри, но... засега имам само последния. Ако някой може да ми даде за всичките сезони със суб, ще съм му безкрайно благодарна.

Само субтитри може да свалиш от http://unacs.bg .Ама най-добре пусни поръчка в някой сайт-data,freebol... .Те са готини lol и ще го качат,аз така си получих 1 филмче wink .

Addicted to HoUsE!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на StasitoИзпратете лично съобщение
zvezden_zaio
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: Пловдив
Отговорете с цитат
Миси, Стаси. Но никой няма всичките сезони. Иначе наскоро гледах, но не помня по коя програма, че ще повтарят всички сезони и епизоди от "Сексът и градът", някой ако е гледал реклатама и се сеща по коя ТВ програма - да каже. Много ще съм му блг

Дай ми листенцеzwinkern
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на zvezden_zaioИзпратете лично съобщениеYahoo Messenger
Elektra
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: там
Отговорете с цитат
По foxlife започнаха да дават "Сексът и градът",ма не знам дали са от първите серии,а и по Нова все още го дават май беше петък или събота не съм сигурна в кой от дните и кой сезон augen rollen
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на ElektraИзпратете лично съобщение
zvezden_zaio
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
по foxlife , но от колко часа и кой ден?

Дай ми листенцеzwinkern
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на zvezden_zaioИзпратете лично съобщениеYahoo Messenger
Elektra
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
четвъртък от 9 вечерта,петък от 4 следобед и вечерта в 10 повтарят сериите от следобеда
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на ElektraИзпратете лично съобщение
zvezden_zaio
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
миси, мацка

Дай ми листенцеzwinkern
bibinceto
Жена и половина
Жена и половина

Отговорете с цитат
Аз съм се побъркала по PRISON BREAK!!! Невероятен филм, а актьора WENTHWORTH MILLER love sick ако ми падне какво съм му намислила...

Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на bibincetoИзпратете лично съобщение
FIRE
Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: Варна
Отговорете с цитат
Любими сериали- "Приятели", "Всички обичат Реймънд" и понякога гледам "Жената в огледалото". big grin
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на FIREИзпратете лично съобщение
zvezden_zaio
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
bibinceto написа:
Аз съм се побъркала по PRISON BREAK!!! Невероятен филм, а актьора WENTHWORTH MILLER love sick ако ми падне какво съм му намислила...

този филм дават ли го някъде по ТВ, или само в нета го гледаш? Че ч пр ме зариби, но тя го гледаше на ПС-то

Дай ми листенцеzwinkern
honey
Горещо маце
Горещо маце

Отговорете с цитат
За мен най,най,най страхотните сериалите са One tree hill-страшен е!Обожавам го и мисля,чее много по-добър от О.С.(Някой знае ли кога ще е готов 4-ти сезон,живо ме интересува) Много си падам и по LOST,обаче вече изгледах и втори сезон и доста ще почакам за 3-ти маи,но мисля да гледам сериите и по БТВ.Сексът и градът също ми е сред фаворитите. Tonguess

Малко момиче

Отговорете с цитат
Miii kato po-malka gledah mnogo seriali i ne stavah ot tv-to,no sega za syjalenie ne se zadyrjam mnogo vkyshti i nqmam vreme.No sega ima edin serial koito gledam..Mislq che se kazvashe ''Kyde si tatko'' po BTV go davat. razz

Moderated by sunny

Веща в занаята

Местожителство: Варна
Отговорете с цитат
Напоследък стоя главно на писито и на ТВ-то гледам единствено "жената в огледалото"-тъпичък но пък отпускащ сериал.пък и преди като го даваха не можех да го гледам и ся ми се гледа.иначе това е единственото което гледам от близо 2месеца.

Отговорете с цитат
bibinceto написа:

хахах Bibince и аз съм се побъркала по този сериал..нечовешки е...а на Майкъл и аз много неща му мисля lol Сега почна втория сезон и всяка седмица съм на пост за новата серия.Няма по-добър сериал от този..

Веща в занаята
Веща в занаята

Местожителство: там,където я има любовта
Отговорете с цитат
FIRE написа:
Напоследък стоя главно на писито и на ТВ-то гледам единствено "жената в огледалото"-тъпичък но пък отпускащ сериал.пък и преди като го даваха не можех да го гледам и ся ми се гледа.иначе това е единственото което гледам от близо 2месеца.

и аз така.е от време на време поглеждам и дързост и красота де oops lol

Отракана мадама

Отговорете с цитат
'LOST' e истината Обожавам го този филм...много се радвам,че по НТВ отнова го дават,макар и първи сезон (гледам го за трети път),но въпреки това ми е супер интересен!!! wink Януари месец излиза трети сезон ,който ще бъде пуснат по AXN(научих някои неща,които ще станат в него besessen и ще става още по-интересно и заплетено)
Хайде спирам да досаждам.... lol

Same old song, just a drop of water in an endless sea.....
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на ^sweet_smile^Изпратете лично съобщение
Elektra
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
ЧАК Януари shocked shocked shocked ужас и ко ще правим до тогава,аз май бях чула че септември ще излезе,а иначе и аз гледам 1-я сезон за 3 път и после ще дават и втория сезон пак на Нова,а ти sweet smile подосаждай още малко и кажи клюките за третия сезон че много ме заинтригува Smilieee
bibinceto
Жена и половина
Жена и половина

Отговорете с цитат
Вече има 2 серии от втори сезон на PRISON BREAK!!! Гледайте го няма да съжелявате!!!

Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на bibincetoИзпратете лично съобщение
^sweet_smile^
Отракана мадама
Отракана мадама

Отговорете с цитат
IV4I написа:
ЧАК Януари shocked shocked shocked ужас и ко ще правим до тогава,аз май бях чула че септември ще излезе,а иначе и аз гледам 1-я сезон за 3 път и после ще дават и втория сезон пак на Нова,а ти sweet smile подосаждай още малко и кажи клюките за третия сезон че много ме заинтригува Smilieee

Това са нещата,които научих за предстоящия трети сезон:

Името на лъжливия Хенри е Томас Редзински.
В ретроспекцията на Кейт ще видим два нови персонажа Амелия и Карл.
Крис Шепард е баща и на Клеър.
Кейт избира Сойър.
В ретроспекцията на Клеър ще видим два нови персонажа Майк и Джан.
Роуз умира от рак.
Джин - вече ще говори на английски.
Саид успява да спаси Сойър и Кейт но не и Джак.
Ще има ретроспекция на Даниел.
Фамилията на Либи е Уинчестър.
Мъжът на Либи е загинал при инцидента на дока където Хърли е бил.
Лок е отговорен за смърта на бащата на Шанън.
Ще видим отново Шанън в ретроспекция на някой от персонажите.
Карън Де Грот и др.Марвин се намират във Flame Station.
Flame Station частично е под водата.

wink wink wink

п.п. М/У научих и много интересни неща за митичните числа - 4 8 15 16 23 42

Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на ^sweet_smile^Изпратете лично съобщение
Elektra
Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
Цитат:

Еееееееее мила,разказвай де lol ако има и нещо друго казвай,а между другото от къде научаваш тази информация grьbel
^sweet_smile^
Отракана мадама
Отракана мадама

Отговорете с цитат
IV4I написа:
Цитат:

Еееееееее мила,разказвай де lol ако има и нещо друго казвай,а между другото от къде научаваш тази информация grьbel

Виждам,че и ти много си падаш по ИзГуБеНи Kiss of loveНаучих тези неща в един форум,на който попаднах случайно-има още мноOoго интересни неща там,давам ти линк,за да можеш да го разгледаш! wink
LOST мания besessen

iliana_84
Малко момиче
Малко момиче

Местожителство: БУРГАС
Отговорете с цитат
Аз също гледам сериали.Харесват ми най-вече "От местопрестъплението-Маями","Безследно изчезнали","Лас Вегас" много ми харесваше,но напоследък не го дават.

Веща в занаята
Веща в занаята

Отговорете с цитат
Не помня от кога но вече и Лас Вегас ще го дават по Нова,така че гледай рекламите да видиш от кога започва wink
*nadenceto*
Двойка на 2006

Местожителство: Semper Amemus
Отговорете с цитат
lost почва от септ по axn сега даваха две поредни сед-ци първите два сезона и сега почват да излъчват третият
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на *nadenceto*Изпратете лично съобщение

СЕРИАЛИ
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 4 от 13  

Напишете отговор  

Прочитайки, каквото и да било на настоящата страница, вие се съгласявате с правилата на форума и правилата за ползване на съдържание от списание Пудриера. Powered by phpBB © phpBB Group, Design by phpBBStyles.com | Styles Database.