Начин на приготвяне:

Продукти: 200 г черен шоколад със стевия, 130 мл горещо кафе, тонка боб, 500 мл течна сметана, 1 с.л. течна стевия, филирани бадеми

Приготвяне: В горещото кафе се настъргва малко тонка боб. Шоколадът се натрошава на парченца и се залива с кафето. Разбърква се до получаването на хомогенна смес.

Сметаната и стевията се разбиват с миксер до получаване на пухкави връхчета.

Сметаната се добавя на малки части към шоколадовата смес, като се разбърква внимателно с шпатула. След като купичките се напълнят, може да поръсите с филирани бадеми. Оставят се в хладилника за 1 час преди да се сервират.

Мус с шоколад

Може да използвате всякакъв вид ядки по желание, както и обикновен шоколад - млечен или черен.

Да ви е сладко!